Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Πέθανε στα 53 του ο διάσημος τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ

 

 Σοκ στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα προκαλεί η είδηση του θανάτου του διάσημου τραγουδιστή του συγκροτήματος των Wham, Τζορτζ Μάικλ.

 

 

Ο Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, που ξεκίνησε την καριέρα του ως μέλος των Wham και στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα, απεβίωσε εν ειρήνη στο σπίτι του, ανήμερα των Χριστουγέννων, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του.

 

 Σε ανακοινωθέν που εξέδωσε ο εκπρόσωπός του αναφέρoνται τα εξής:

«Με βαθύτατη θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο λατρεμένος μας γιος, αδερφός και φίλος, Τζορτζ Μάικλ, απεβίωσε εν ειρήνη στο σπίτι του, κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων. Η οικογένεια θα επιθυμούσε να γίνει σεβαστή σεβαστή η ιδιωτικότητά της σε αυτή τη δύσκολη και συναισθηματική στιγμή. Δεν θα υπάρξει προς το παρόν κανένα περαιτέρω σχόλιο».

Ο Τζορτζ Μάικλ γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου του 1963 στο Βόρειο Λονδίνο και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής κατά την δεκαετία του 80 και του 90 με το ιδιαίτερο στυλ της pop-disco και dance-pop μουσικής του.

 

Συνολικά πούλησε στην καριέρα του πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, ενώ το πρώτο σόλο άλμπουμ του, με τίτλο Faith, κυκλοφόρησε το 1987 και ξεπέρασε τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις διεθνώς.

 

Ο Βρετανός τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ματαίωσε τις συναυλίες του στην Αυστραλία, στο πλαίσιο της περιοδείας του, εξαιτίας του "έντονου άγχους" του μετά τη νοσηλεία του πέρυσι για βαριάς μορφής πνευμονία.

 

"Παρότι σωστά θεωρούσα ότι οι συναυλίες θα με χαροποιήσουν ιδιαίτερα και ότι η φωνή μου θα ανακάμψει απόλυτα...λανθασμένα θεώρησα ότι θα μπορούσα να ξεπεράσω το σοβαρό άγχος που με βασανίζει", έγραψε ο τραγουδιστής στην ιστοσελίδα του.

 

Ο 49χρονος πρώην τραγουδιστής των Wham! εισήχθη τον περασμένο Νοέμβριο σε νοσοκομείο της Βιέννης, όπου νοσηλεύτηκε επί ένα μήνα για πνευμονία.

 

"Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι από πέρυσι που νοσηλεύτηκα προσπάθησα μάταια να ξεπεράσω το τραύμα που οι γιατροί οι οποίοι μου έσωσαν τη ζωή μου είπαν ότι θα βίωνα", έγραψε ο Μάικλ.

Ο Μάικλ επρόκειτο να ξεκινήσει μια σειρά συναυλιών στην Αυστραλία από το Περθ στις 10 Νοεμβρίου και θα ακολουθούσαν εμφανίσεις στην Αδελαϊδα, το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη και το Μπρίσμπεϊν. Εξακολουθούν να είναι προγραμματισμένες εννέα συναυλίες του στη Βρετανία εντός του Οκτωβρίου

.

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία