Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακυρώνεται η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης»:Η επιστολή που έλαβαν οι ηθοποιοί

Η είδηση έχει διαρρεύσει εδώ και μέρες στα θετρικά πηγαδάκια και το πρωί της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου, ο Άρης Καβατζίκης την ανακοίνωσε στο «Πρωινό» του Ant1.

Ο λόγος για την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης», η οποία θα έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή. Σύμφωναμε το ρεπορτάζ η παραγωγή μέσω e-mail,ενημέρωσε για την απόφασή της τους συντελεστές.

«Ξαφνικά χθες, οι 25 συμμετέχοντες ηθοποιοί έλαβαν επιστολή από τις Θεατρικές Σκηνές, που τους ανακοίνωνε τη ματαίωση της αναβίβασης της παράστασης, για λόγους που δεν ευθύνεται η ίδια», ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης και συμπλήρωσε διαβάζοντας την επιστολή: «Οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες για λόγους που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής και ευθύνης μας με αποτέλεσμα η εταιρεία να υποστεί μεγάλη επιχειρηματική ζημιά».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Έχουν να κάνουν με πρωταγωνιστές της παράστασης, οι οποίοι τελευταία στιγμή προέβαλαν παράλογες απαιτήσεις που δεν είχαν συμφωνηθεί (οικονομικές και σχετικά με τη «μαρκίζα»), αλλά και με την παράκληση της παραγωγής να μην υπάρξουν εμφανίσεις σε θέατρα της Αθήνας για το διάστημα Δεκέβρη-Γενάρη».

Οι θεατρικές σκηνές μετά την επιτυχίατης «Μαντάμ Σουσού» έχουν αγοράσει τα δικαιώματα των έργων του Ψαθά. Για τη συγκεκριμένη παραγωγή είχαν υπογράψει μεταξύ άλλων: η Αποστολία Ζώη, η Ναταλία Δραγούμη και ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Πολυμέσα