Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Ζητούνται άνδρες ηθοποιοί

Το από μηχανής θέατρο και ο Αντώνης Γαλέος ανακοινώνουν

οντισιόν για τους τρεις πρωταγωνιστικούς αντρικούς ρόλους

για άντρες σκηνικής ηλικίας 25-35, σε εξαιρετική σωματική κατάσταση με ικανότητα στον αυτοσχεδιασμό, την κίνηση και καλλιεργημένες φωνές.

Το κάλεσμα αφορά

Έναν ηθοποιό από την Άπω Ανατολή ή με ανάλογα φυλετικά χαρακτηριστικά

Έναν ηθοποιό Αφροευρωπαίο ή με ανάλογα φυλετικά χαρακτηριστικά

και Έναν ηθοποιό από τη Μέση Ανατολή, ή την Ινδοπακιστανική Υποήπειρο ή με ανάλογα φυλετικά χαρακτηριστικά.

Λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας πριν από την Ακρόαση θα σας σταλούν ειδικές υγειονομικές οδηγίες, αυστηρά σύμφωνες με τις αντίστοιχες κρατικές εγκυκλίους, που θα πρέπει να τηρηθούν κατά γράμμα.

Για την πρώτη φάση της ακρόασης θα χρειαστεί να στείλετε

1. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα με δύο συνοδευτικά:

Α. Μια παράγραφο όπου να περιγράφετε τον εαυτό σας σε όποια γλώσσα σας είναι εύκολο και τις επιθυμίες σας ως καλλιτέχνη του θεάτρου αλλά και τις ανησυχίες σας ως άνθρωπος του σήμερα.

Β. Πρόσφατο φωτογραφικό πορτραίτο, κατά προτίμηση τραβηγμένο από εσάς τους ίδιους.

Γ. (προαιρετικό) Βίντεο όπου θα χρησιμοποιείτε ένα αντικείμενο, όπως εσείς θεωρείτε ενδιαφέρον και μας μιλάτε για τη φανταστική ιστορία του. Τα ελληνικά σας δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται σε άψογο επίπεδο. Αντιθέτως, μας ενδιαφέρουν οι ιδιαιτερότητες και οι διαφορετικές διάλεκτοι.

Η πρώτη φάση κρίνεται απαραίτητη λόγω των υγειονομικών συνθηκών. Σε περίπτωση που έχετε οποιοδήποτε θέμα με κάποιο από τα προαπαιτούμενα παρακαλώ επικοινωνήστε τον προβληματισμό σας στο email που ακολουθεί.

Η δεύτερη φάση της ακρόασης θα δοθεί ζωντανά και θα είναι σε ζευγάρια. Δε θα χρειαστεί να ετοιμάσετε τίποτα για αυτή.

Παρακαλούμε να αποστείλετε τα υλικά σας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουλίου.

Αμέσως μετά την παραλαβή των υλικών σας θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά ειδικό mail με υγειονομικές και δημιουργικές οδηγίες και συμβουλές, και την λεπτομερή περιγραφή της δεύτερης φάσης.

Ως ημερομηνία έναρξης των ακροάσεων τοποθετείται η 19η Ιουλίου 2021, στο από μηχανής Θέατρο.

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία