Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκος Νικολάου: Άλλη μια βόμβα σκάσει στα χέρια της Μενδώνη

Πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου έχουν χάσει τον ύπνο τους, καθώς είναι γνωστό ότι οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία και ονόματα αρκετών θυτών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες του news2u.gr , ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έξαψη», θα έρθει σύντομα αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Το μεγάλο κανάλι της Συγγρού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προβεί ήδη στις κατάλληλες ενέργειες για την απομάκρυνσή του από τη σειρά, ώστε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Μάλιστα, στην εκπομπή το «Πρωινό» πριν λίγες μέρες,  ο Τάσος Τεργιάκης, είχε  αναφέρει πως υπάρχουν καταγγελίες για παρενόχληση από γνωστό 65χρονο ηθοποιό με συμμετοχή σε πολλά σίριαλ: «Ο γνωστός ηθοποιός κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού, κάτι αντίστοιχο με τον κ. Λιγνάδη. Οι καταγγελίες αυτές σχετίζονται με συγκεκριμένες παραστάσεις και επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια. Δεν θα πω πού έχουν γίνει αυτές οι καταγγελίες, αλλά νομίζω ότι θα πάρουν και αυτές τον δρόμο της Δικαιοσύνης, διότι έστω και αν έχουν παραγραφεί, μπορεί από την ιστορία να βγει κάτι πιο σύγχρονο, ίσως κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια».

Η στήριξή του προς τη Μενδώνη

Ο Νίκος Νικολάου, μεταξύ άλλων, έχει εκφράσει την εκτίμηση ότι υποκρύπτουν «πολιτικές σκοπιμότητες» όσοι ηθοποιοί ζητούν την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

«Ξεκάθαρα πολιτική σκοπιμότητα κρύβεται πίσω από όσους ζητούν την παραίτηση της Μενδώνη. Η κ. Μενδώνη έκανε κάποιες τοποθετήσεις σε κρατικούς οργανισμούς. Προέκυψε αυτό το θέμα (σ.σ. του Δημήτρη Λιγνάδη). Βγήκε και είπε ότι εξαπατήθηκε. Και επειδή εξαπατήθηκε, της ζητούν να παραιτηθεί; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα» τόνισε ο εκ των πρωταγωνιστών στη σειρά «Έξαψη» του Mega.

 

Ο Νίκος Νικολάου γεννήθηκε το 1956 και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει πάρει μέρος σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, ενώ η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά «Πορφύρα και αίμα» της ΥΕΝΕΔ την περίοδο 1977-1978.

Έκτοτε, ο ίδιος έχει λάβει μέρος σε αρκετές επιτυχημένες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα «Χαρά αγνοείται», «Γοργόνες», «Μαζί σου», «Η εκδρομή», «Έρωτας μετά», «Έξαψη».

Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ με εντολή Μενδώνη

Από τον Δεκέμβριο του 2019 ο Νίκος Νικολάου εκτελεί χρέη αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Η απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνας Μενδώνη, για το διορισμό του δημοσιεύτηκε τότε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ενώ η θητεία του λήγει στις 17-11-2021.