Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Ακρόαση για νέους άνδρες ηθοποιούς από το Εθνικό Θέατρο

Το Εθνικό Θέατροστο πλαίσιο του προγραμματισμού των δύο νέων καλοκαιρινών του παραγωγών που θα παρουσιαστούν στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και σε επιλεγμένες παραστάσεις στην Ελλάδα διοργανώνει δύο ακροάσεις για τη στελέχωση των Χορών (ανδρικού στην πρώτη παραγωγή – γυναικείου στη δεύτερη παραγωγή).

 

Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες της πρώτης παραγωγής αναζητά άνδρες επαγγελματίες ηθοποιούς και χορευτές ηλικίας από 25 έως 40 ετών (σημ.χρονολογία γέννησης από 1981 έως 1996).

 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν εξαιρετικές κινησιολογικές και φωνητικές ικανότητες. Απαραίτητη για τη συμμετοχή στην ακρόαση είναι η γνώση μεταφερόμενου μουσικού οργάνου (πνευστά, κρουστά, έγχορδα) τo οποίo είναι απαραίτητο οι υποψήφιοι που θα κληθούν να τo έχουν μαζί τους και στην ακρόαση.

Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που  θα προεπιλεγούν μετά την  αξιολόγηση του βιογραφικού που θα αποστείλουν. Η αξιολόγηση θα γίνει από τη σκηνοθετική ομάδα και τους καλλιτεχνικούς συνεργάτες της παραγωγής. Σε όσους επιλεγούν από την ανωτέρω διαδικασία, θα αποσταλεί πρόσκληση συμμετοχής καθώς και το πρόγραμμα της ακρόασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα ακολουθήσει δεύτερη φάση ακρόασης για όσους περάσουν με επιτυχία από την πρώτη.

Παρακαλούμε σημειώστε:α) Οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφουν στο βιογραφικό σημείωμα που θα αποστείλουν τη χρονολογία γέννησής τους.β) η ακρόαση θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις κατά συνέπεια όλοι όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον παρακαλούνται για τη διαθεσιμότητά τους από τέλη Φεβρουαρίου μέχρι και τέλη Μαρτίου 2021. γ) Οι δοκιμές της παραγωγής θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου 2021.

 

Η ανακοίνωση για την ακρόαση για τις ανάγκες του γυναικείου χορού της δεύτερης παραγωγής του ΕΘ θα ανακοινωθεί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

 

Το ΕΘ στο πλαίσιο των κανόνων που ορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την ασφαλή διεξαγωγή δοκιμών θα εφαρμόσει τα ίδια πρωτόκολλα και στη διεξαγωγή της ακρόασης.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σε ολιγομελείς ομάδες των 5 ατόμων και ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί για αρχειακούς λόγους με τη σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων.

 

Κατάθεση βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μίαολόσωμη και μία κοντινή) από την Τρίτη2 Φεβρουαρίου 2021 μέχρι και την Παρασκευή19Φεβρουαρίου 2021:

- ηλεκτρονικά στο emailcv@n-t.grαναγράφοντας απαραιτήτως στο θέμα του email «Ακρόαση – Καλοκαιρινή Παραγωγή ΕΘ 2021-Ανδρικός Χορός».

Βιογραφικά που θα σταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν δεκτά.

Η ενημέρωση των υποψηφίων στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email. Όλοι όσοι αποστείλουν βιογραφικό θα ενημερωθούν σχετικά με τη συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση μέχρι και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για την ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και δύο φωτογραφίες (μία ολόσωμη, μία κοντινή) . Επίσης θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία