Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απάντηση Κιμούλη στη Ζέτα Δούκα: "Είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου" (Βίντεο)

Την δική του εκδοχή για τα όσα κατήγγειλε μέσω της εκπομπής «Πάμε Δανάη» η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, έδωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα ο Γιώργος Κιμούλης. Σοκ έχει προκαλέσει στο καλλιτεχνικό χώρο η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα ότι συνάδελφος της έφτασε στο σημείο να την κλωτσήσει. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ζέκα Δούκα εξομολογήθηκε ότι ο ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.   Ο Γιώργος Κιμούλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA,  έδωσε την δική του εκδοχή κάνοντας λόγο για μια «εργατική διαφωνία» που θα μπορούσε να έχει ληθεί με έναν διάλογο ή μέσω της παρέμβασης της επιθεώρησης εργασίας.  

«Στεναχωρήθηκα όταν το άκουσα πρώτη φορά. Τώρα έχω θυμώσει πάρα πολύ. Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση. Το ότι κλώτησα, ούτε για αστείο. Δεν πρόκειται να την πάρω πίσω, ακόμα κι αν αρχίσει να το παίρνει πίσω. Τα υπόλοιπα… καταρχάς δεν κατάλαβα… τι έγινε την περίοδο των συμβάντων μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλο, η παράσταση ήταν μέχρι το Πάσχα, υπάρχουν φωτογραφίες από την κοπή πίτας ένα μήνα μετά που είμαστε όλοι μια χαρά.  

Κανένας συνάδελφος δεν ήταν νέος που να φοβάται τον κακό θιασάρχη ότι θα του κάνει κακό στο μέλλοντα χρόνο. Μιλάμε για μια υποτιθέμενη εργατική διαφωνία, διαφωνία εργασίας που θα μπορούσε να λυθεί με απλό τρόπο. Πάει κανείς στον εργοδότη λέει “μου φέρεται άσχημα παρακαλώ πάρα πολύ αν δεν σταματήσει θα πάω στην επιθεώρηση εργασίας”. Αλλά αυτό είναι προσωπικό…», ανέφερε αρχικά.   «Θεωρώ απαράδεκτο το να χρησιμοποείται η πολύ σωστή πράξη της κυρίας Μπεκατώρου και να προσπαθεί ο οποιοσδήποτε έχει νιώσει προσβεβλημένος, θιγμένος, θυμωμένος, έχει στεναχωρηθεί να έρχεται μετά από 13 χρόνια, να περιγράφει ένα γεγονός, να υπερβάλει, να προσθέτει ψευδή γεγονότα που θα τα πάρει πίσω συν τω χρόνω.  

Ένταση υπάρχει σε κάθε δουλειά. Όχι ύβρεις. Δεν το λέω τυπικά. Όλοι θυμώνουμε, όλοι έχουμε τσακωθεί κι έχουμε νιώσει ότι κάποιος μας θίγει, αλλά το να προσπαθεί κανείς, αναφερόμενος και στο ότι τώρα μίλησε η κυρία Μπεκατώρου ας το κάνουμε όλοι…», πρόσθεσε.  

«Η κλωτσιά είναι φοβερό… Ουσιαστικά αν το παρακολουθήσετε το “με” είναι σβηστό. Δεν το συγχωρώ, δεν θα πάρω πίσω την αγωγή και τη μήνυση. Υποτιμάται κινείται σε επίπεδο ιεροσυλίας το να χρησιμοποιείται η πράξη της κυρίας Μπεκατώρου στο να αναφερόμαστε στο εκπληκτικό κίνημα #metoo και να το χρησιμοποιεί ο καθένας που έχει προσωπικές συγκρούσεις  να το χρησιμοποιήσει για να τον υποτιμήσει, δυσφημίσει, συκοφαντήσει. Δεν έχω διαφορές μαζί της. Είναι αδιανότητο να χρησιμοποιείται…».  

«Το σωματική βία είναι αδιανότητο. Το άλλο είναι γενική κι αόριστη καταγγελία. Υποτίμηση, απαξίωση, έβριζα… είναι γενικά πράγματα. Ένταση στη δουλειά υπάρχει. Η συνεχόμενη βία είναι και ποινικό αδίκημα 

Πολυμέσα