Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Ο «Δον Κιχώτης» καλπάζει στο Θέατρο Φούρνος

Η Εταιρία Θεάτρου «Νεάπολις» επαναλαμβάνει λόγω επιτυχίας για τέσσερις μόνο παραστάσεις το κλασσικό αριστούργημα του Mιγκέλ Ντε Θερβάντες «Δον Κιχώτης» στο θέατρο Φούρνος, το Σάββατο 7, την Κυριακή 8, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Ταξιδεύουμε στα μαγικά τοπία του Θερβάντες, ανιχνεύοντας μέσα από την αριστουργηματική, ποιητική, ρηξικέλευθη και απελευθερωτική του πένα, τι σημαίνει για μάς σήμερα αυτή η «άλλη», «παράξενη», «περιπλανώμενη» ιπποτική ζωή των κωμικοτραγικών ηρώων του.

Τους αθάνατους έρωτές τους, τις μάχες τους, τις συντριβές τους, την ιλαρότητά τους και τη γοητεία του να βγαίνεις από το κάδρο της «λογικής» και να συγκρούεσαι με την κατεστημένη τάξη πραγμάτων.

donkixotis texnesplus2 1

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Διασκευή-σκηνοθεσία:Άγγελος Χατζάς
Σκηνικά-Κοστούμια-Φωτισμοί:Αλέξανδρος Κομπόγιωργας
Μουσική-Ηχητικό περιβάλλον: Βασίλης Χρηστακέας
Καλλιτεχνικός συνεργάτης: Σωτήρης Τσακομίδης
Φωτογραφίες-Αναστασία Λουκρέζη
Βοηθός σκηνοθέτη: Αλμπίνα Κούκα
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Αργυρώ Λογαρά
Γιάννης Νικολάου
Διονύσης Ποταμίτης
Άγγελος Χατζάς

Παραγωγή:Εταιρία θεάτρου «Νεάπολις»
http://neapolis160.blogspot.gr

INFO:
Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 20:30
Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 20:30
Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 20:30
Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 20:30
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 30 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 12 ευρώ
Φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ, ατέλειες: 8 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-fournos/don-quixote/
Πληροφορίες στο 210 6460748

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία