Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Το πνεύμα των Χριστουγέννων επισκέπτεται τις γειτονιές της πόλης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φέτος τις γιορτές, ο Δήμος Αθηναίων κάνει τα Χριστούγεννα στην πόλη ακόμα πιο μαγικά, με περισσότερες εορταστικές δράσεις, που έρχονται να καλύψουν το κενό που δημιούργησαν οι απαγορεύσεις της πανδημίας. Το πνεύμα των Χριστουγέννων επισκέπτεται όλες τις γειτονιές της Αθήνας, από την Αχαρνών και την Κυψέλη μέχρι το Παγκράτι και το Γουδή, οι οποίες θα φιλοξενούν Χριστουγεννιάτικα Χωριά που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Ο Άγιος Βασίλης και τα Ξωτικά του θα βρίσκονται καθημερινά στις θέσεις τους, από 17 Δεκεμβρίου 2021 έως 7 Ιανουαρίου 2022, στις Πλατείες Μεσολογγίου στο Παγκράτι, Αγίας Αικατερίνης στα Κάτω Πετράλωνα, Αθανασίου Διάκου στα Θυμαράκια στα Κάτω Πατήσια, Βικτωρίας στην Κυψέλη, Αγίου Θωμά στο Γουδή και στο Πάρκο Ναθαναήλ Αγίου Ελευθερίου, για να χαρίσουν στους μικρούς μας φίλους όμορφες στιγμές  με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, γλυκό-κεράσματα, Christmas hand painting και πολλές ακόμη δράσεις για όλη την οικογένεια. Ανάμεσά τους θα κυκλοφορεί ένας πολύχρωμος θίασος από ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, χριστουγεννιάτικες μασκότ, animateurs, μαριονέττες, ταχυδακτυλουργούς ενώ εκεί θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Τα φετινά Χριστούγεννα, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πρωτεύουσας θα πάρουν μέρος στις λαμπερές εορταστικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιεί ο Δήμος Αθηναίων έως την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου σε 52 διαφορετικά σημεία της πόλης. Το πλούσιο πρόγραμμα, που υπογράφεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την Τεχνόπολη, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, περισσότερες από 120 δράσεις για όλη την οικογένεια, 25 μουσικοθεατρικές παραστάσεις και 7 open-air προβολές.

thumbnail Χριστουγεννιάτικα Χωριά στις Πλατείες της Αθήνας 1068x754


Ώρες λειτουργίας Χριστουγεννιάτικών Χωριών: 11.00-19.00


Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες στο www.opanda.gr
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων στο cultureisathens.gr

COVID-19

Στους χώρους θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 14:25

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία