Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Sustainable Christmas: Bazaar Αγάπης για παιδιά 4-16 ετών από το Fabric Republic

Φέτος τα Χριστούγεννα κάνουμε πράξεις με κοινωνικό & περιβαλλοντικό αποτύπωμα και προσφέρουμε χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Το FabricRepublic είναι η πρώτη τράπεζα ρουχισμού στην Ελλάδα, η οποία μέσα από 250 σημεία συλλογής στοχεύει αφιλοκερδώς στην καλύτερη διαχείριση πλεονάζοντος ρουχισμού και στην αναδιανομή του σε άτομα που προέρχονται από ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες.

Αυτές τις γιορτές, μέρος των εσόδων μας θα διατεθεί για την παροχή καθαρού ρουχισμού σε παιδιά ηλικίας 4-16 ετών. Τα ρούχα έπειτα από τη διαδικασία διαλογής, καθαρισμού, απολύμανσης, κατηγοριοποίησης και αποθήκευσης θα δοθούν στον Οργανισμό "Ένα παιδί - ένας κόσμος".

Την Παρασκευή 10/12 πήραμε μέρος στο bazaar του Webhelp στο Νέο Κόσμο ενώ παράλληλα βρεθήκαμε με το PopUpStoreστο "ΤheMeetMarket", στο παλιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι μέχρι και τις 14/12.

Επίσης, μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, από 17 έως 19 Δεκεμβρίου θα παρεβρεθούμε στο εμπορικό κέντρο RiverWest στη Λεωφόρο Κηφισού και συγκεκριμένα στο επίπεδο -1 κατά το εορταστικό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων.

FABRIC REPUBLIC 1

Τέλος, από 20 έως 22 Δεκεμβρίου θα είμαστε στο Campus της Αθήνας στο ΜediterraneanCollege, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, με το PopUpStoreόπου θα παρουσιάσουμε τη συλλογή από ανακυκλωμένα υφάσματα στους φοιτητές του κολλεγίου και θα τους ενημερώσουμε για το σύστημα διαχείρισης πλεονάζοντος ρουχισμού . Παράλληλα, έχει ενεργοποιηθεί και η συνεργασία μας με το κολλέγιο, όπου βάσει αυτής έχουν τοποθετηθεί σημεία συλλογής σε Campus του MediterraneanCollege στην Αθήνα, τη Γλυφάδα και τη Θεσσαλονίκη.

Γνώρισέ μας και δες από κοντά τα χειροποίητα προϊόντα από 100% ανακυκλωμένα υφάσματα διότι φέτος τα Χριστούγεννα επιλέγουμε δώρα με κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο στο www.fabricrepublic.store