Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Crossovers»: Η Αγγελική Τουμπανάκη στο Θέατρο του Κολωνού

Η World Jazz βοκαλίστρια και performer Αγγελική Τουμπανάκη από το 2005 συλλέγει ήχους, ερευνά, ονειρεύεται... και δημιουργεί μουσικές κολεκτίβες.

Το project “Crossovers”, αποτελεί για την Αγγελική Τουμπανάκη τόπο μουσικής, συνάντησης φίλων καλλιτεχνών που μοιράζονται διαφορετικούς ήχους και συναισθήματα και συνδημιουργούν βιωματικά.

Με βασικό όχημα την ελεύθερη έκφραση και την πηγαία χαρά για την μουσική, αφηγείται τις μουσικές του κόσμου, μοιράζεται μουσικές που τη συγκινούν, καταθέτει το πάθος της για τον αυτοσχεδιασμό και την ανάγκη της για μουσική- καλλιτεχνική διάδραση.

Μαζί με τους συνεργάτες της, δεξιοτέχνες της παραδοσιακής και τζαζ μουσικής ενώνουν ετερογενείς μουσικές και παρουσιάζουν νέες πρωτότυπες συνθέσεις. Σκοποί των Βαλκανίων,μελωδίες της Μεσογείου και της Ανατολίας αναμειγνύονται με κομμάτια της διεθνούς jazz

και rock σκηνής.

Oι πέντε μουσικοί ενορχηστρώνοντας με φυσικούς και ψηφιακούς ήχους, λούπες και πολυφωνίες δημιουργούν ένα πολυδιάστατο σύμπαν και προσκαλούν σε αυτό τη χορεύτρια/performer Όλγα Σπυράκη. H μουσική διαπερνά το σώμα και η κίνηση γίνεται μέρος της μουσικής δραματουργίας και παράλληλος ερμηνευτικός άξονας κατά τη ροή της παράστασης.

Την ίδια στιγμή ο ειδικά σχεδιασμένος φωτισμός ακολουθεί τη μορφολογία του ήχου και το ρυθμό της αφήγησης, διαμορφώνει το σκηνικό πλαίσιο, και γίνεται μέρος της οπτικοακουστικής παράστασης.

Crossovers· σταυροδρόμι, συνάντηση, ταξίδι στο χρόνο, σε διαφορετικούς τόπους με τις ψυχές και τα σώματα μας να ενώνονται μέσω της μουσικής.

 

 

CROSSOVERS Performers

Θάνος Σταυρίδης: ακορντεόν

Γρηγόρης Ντάνης: κιθάρα

Απόστολος Καλτσάς: μπάσο, loops

Ηλίας Δουμάνης: τύμπανα, pads, sound design

Αγγελική Τουμπανάκη: φωνή, loops, Fx

Όλγα Σπυράκη: Χορός / Performance

Συντελεστές

Μαρία Βενετάκη : Σχεδιασμός Φωτισμών

Πασχάλης Κολέντσης: Επιμέλεια ήχου

Σωτήρης Καραμεσίνης: Σκηνοθετική Επιμέλεια

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ “CROSSOVERS”

Σάββατο 10 Ιουλίου 21:00

Θέατρο Κολωνού

Εισιτήρια : από 12€

Προπώληση εισιτηρίων : viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-kolonou/aggeliki-toumpanaki-crossovers/

Παραγωγή: Musarte & Toubanaki Music Projects

Οργάνωση Παραγωγής: Toubanaki Music Projects Team

Επικοινωνία - Προβολή στα Media: Ειρήνη Μακρυωνίτη