Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Πρωτοχρονιά με την Άννα Βίσση και μια live Streaming συναυλία από το Παλλάς

Η Άννα Βίσση έρχεται με μια μοναδική LIVE Streaming συναυλία, ανήμερα την Πρωτοχρονιά από το Θέατρο Παλλάς. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μας χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και διασκευές-έκπληξη τραγουδιών που αγαπά, εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας και του lockdown που διανύουμε. Μία μεγάλη διαδικτυακή συναυλία σε live αναμετάδοση για όλο τον κόσμο, απ’ άκρη σ’ άκρη της γης, για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί «Πάει ο παλιός ο χρόνος…».

Σε μια περίοδο που τα ζωντανά θεάματα - που όλοι έχουμε τόσο ανάγκη - δεν επιτρέπονται, η Άννα Βίσση μαζί με την 13μελη «χρυσή» ορχήστρα της, θα φέρουν τη μουσική και τα διαχρονικά τραγούδια της στα σπίτια μας, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του 2021.

Οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες όλου του κόσμου, να παρακολουθήσουν μια εορταστική παγκόσμια συναυλία σε LIVE αναμετάδοση από το θέατρο Παλλάς, με οικοδέσποινα την μοναδική Άννα Βίσση!

Μια ακόμη έκπληξη της βραδιάς, είναι το Pre-Show event που θα πραγματοποιηθεί, 45 λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας, στις 20:15. Αποκτήστε το ειδικό εισιτήριο για το Pre-Show και ζήστε από κοντά το εορταστικό κλίμα της Πρωτοχρονιάς, την μαγεία της προετοιμασίας και πρωτοχρονιάτικες εκπλήξεις, δίπλα στην αγαπημένη μας Άννα Βίσση!

LIVE STREAMING μέσω www.VIVA.gr

1/1/2021 στις 21:00
Pre-Show Event, στις 20:15

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΕΒΑΣ

ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Αντώνης Ανδρέου - Τρομπόνι

Δημήτρης Γάσιας - Βιολί

Γιάννης Καφετζόπουλος - Πλήκτρα, Πιάνο

Κώστας Κεφαλάς - Τρομπέτα

Παναγιώτης Κολοκοτρώνης - Μπουζούκι

Μιχάλης Μπακάλης - Κρουστά, Ταραμπούκα, Νταούλι

Δημήτρης Μποσινάκος - Τύμπανα

Κώστας Πατσιώτης - Μπάσο

Carlos Eleuterio Perez - Ηλεκτρική Κιθάρα

Δημήτρης Σιάμπος -Ηλεκτρική, Ακουστική, Κλασσική Κιθάρα

Παναγιώτης Τσεβάς - Ακορντεόν, Επιμέλεια Ορχήστρας

ΝΑΤΑΣΑ ΜΗΝΔΡΙΝΟΥ - Τραγούδι, Φωνητικά

ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ - Τραγούδι, Φωνητικά

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Γιάννης Μπαξεβάνης - Επιμέλεια Ήχου

Αργύρης Λιανός – Ηχολήπτης Stage

Μενέλαος Ορφανός – Σχεδιασμός Φωτισμού

Νικόλαος Πηλιούρης - Stage Manager

Make Up: Μαίρη Ρόκκου

Hair Styling: Πάνος Παπανδριανός

Styling: Δάφνη Ηλιάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Νίκη Βίσση Μπούφη

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Θεατρικές Σκηνές

ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ONLINE STREAMING

Παρασκευή 1/1/2021, στις 21:00
Έναρξης
Pre-Show στις 20:15

ΤΙΜΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Concert: 15€
Pre-Show & Concert: 18€

Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης

  • Καλή διασκέδαση και καλή χρονιά!

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία