Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία του Πασχάλη στο Άλσος

 

Το texnes-plus σας πάει θέατρο!

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Πασχάλη Αρβανιτίδη , την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου στο Άλσος!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στη σελίδα του texnes-plus στο facebook,  σχολιάστε το όνομά σας κάτω από το άρθρο κάντε tag τον φίλο/η που θα θέλατε να πάτε μαζί στη συναυλία  και μοιραστείτε το άρθρο στο προφίλ σας π.χ

π.χ Μαρία Παπαδοπούλου @ΚώσταςΧρακς 

Ο διαγωνισμός λήγει αύριο 1η Σεπτεμβρίου  και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω της σελίδας μας στο facebook.

 

Ένα party με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τα ωραιότερα τραγούδια των 60’s, 70’s, 80’s, 90’s μέχρι και σήμερα σε μια αναδρομή στην γεμάτη επιτυχίες καριέρα του μας επιφυλάσσει ο διαχρονικός και αιώνιος έφηβος Πασχάλης Αρβανιτίδης την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Άλσος! "Αν μια μέρα σε χάσω", "Παραδώσου λοιπόν", "Ο τρόπος", "Το σχολείο", "Το μπαράκι", "Ο Αλέξης", "Μάθημα σολφέζ", "Είσαι το ταίρι μου" και πολλά, πολλά άλλα!

Special guest σε αυτή την υπέροχη βραδιά θα είναι η Σοφία Αρβανίτη, ο Θανος Καλλιρης και ο Γιάννης Γιοκαρίνης! Με τεράστια ιστορία στη διασκέδαση και ατέλειωτες διαχρονικές επιτυχίες στα ενεργητικά τους θα παρασύρουν το κοινό σε μαγικά μονοπάτια.

Στα decks θα βρίσκεται η εκρηκτική DJ Μαγκυ Χαραλαμπίδου με ελληνικές και ξένες επιτυχίες!

Η μοναδική συνύπαρξη των παραπάνω σπουδαίων ερμηνευτών που έχουν σημαδέψει και μεγαλώσει γενιές και γενιές θα ξεσηκώσουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν τους φανατικούς οπαδούς τους για να ερωτευτούμε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όπως παλιά σε ένα ξέφρενο party!

Πληροφορίες:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Ώρα έναρξης παραστάσεων:21:00

‘Ώρα εισόδου κοινού: 19:00 Προπώληση: www.viva.gr

Δημόσιες Σχέσεις / Επικοινωνία / Media: Ε. Τώρου – Μ. Μαγιάτης – Ε. Βλαχοπούλου

Διεύθυνση παραγωγής: Αθανάσιος Μαροσούλης

Παραγωγή: MK Group of companies / Ηλίας Μαροσούλης, Άγγελος Κοταρίδης

*** Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 8 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι εάν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους.

Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία