Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Ιωάννα Παππά και Τάσος Ιορδανίδης στο «Φράνκι και Τζόνι»

Μία συναισθηματική κωμωδία που μας προσκαλεί να ξαναερωτευθούμε χωρίς φόβο και μόνο με πάθος. Εκείνος είναι πρώην κατάδικος για μικροαπατεωνιές...Εκείνη ήρθε στη Νέα Υόρκη για να βρει τον δρόμο της. Εκείνος ψάχνει για ένα καινούριο ξεκίνημα παλεύοντας με τη μοναξιά του. Εκείνη κλείστηκε στον εαυτό της και ζει χωρίς φίλους, μακριά και από τα όνειρα της.

Ο Τζόνι είναι μάγειρας στο συνοικιακό εστιατόριο. Η Φράνκι είναι σερβιτόρα. Μια παθιασμένη νύχτα ενώνονται..... Η Φράνκι θέλει να διαγράψει τη βραδιά. Φοβάται. Έχει πληγωθεί στο παρελθόν και είναι απογοητευμένη.

Ο Τζόνι θεωρεί πως έχει βρει την αδελφή ψυχή του… Θα καταφέρει να κάμψει τις αντιστάσεις της και να κερδίσει την καρδιά της;

Οι Ιωάννα Παππά και Τάσος Ιορδανίδης συναντιούνται για δεύτερη φορά επί σκηνής, μετά τη συνάντησή τους στον σαιξπηρικό Άμλετ, όπου σαν Όφηλία και Άμλετ αντίστοιχα αποτέλεσαν ένα από τα καλύτερα θεατρικά ζευγάρια των τελευταίων ετών. Ο Γιώργος Σκεύας (Κουκλόσπιτο, Ο γάμος της Μαρίας Μπράουν) υπογράφει τη μετάφραση και τη σκηνοθεσία.

Τerrence Mc Nally  
Ο  Mc Nally   έχει χαρακτηριστεί ως ένας διεισδυτικός μακράς διάρκειας δραματουργός και ένας από του μεγαλύτερους σύγχρονους θεατρικούς συγγραφείς στην ιστορία του θεάτρου. Στην καριέρα του που διαρκεί έξι δεκαετίες , τα έργα του , τα μιούζικαλ και οι όπερες του παρουσιάζονται συνέχεια, παντού στον κόσμο.

iordanidispappa texnesplus2

Ηθοποιοί:
Ιωάννα Παππά – Τάσος Ιορδανίδης

Συντελεστές:

Μετάφραση - Σκηνοθεσία: Γιώργος Σκεύας
Σχεδιασμός σκηνικού και φωτισμών: Γιώργος Σκεύας
Μουσική - σύνθεση ήχων: Σήμη Τσιλαλή
Επιμέλεια κοστουμιών: Γιώργος Σκεύας
Βοηθός σκηνοθέτη: Αντώνης Αντωνάκος
Φωτογραφίες: Νίκος Πανταζάρας 

Διάρκεια: 95 λεπτά
Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Παρασκευή:21:00
Σάββατο:21:00
Κυριακή:21:00
 iordanidispappa texnesplus3
 
Τιμές εισιτηρίων :
Γενική είσοδος :14€
Μειωμένο :10€

 Προπώληση εισιτηρίων
Η Προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει μέσω του viva.gr :
https://www.viva.gr/tickets/theater/altera-pars/franki-kai-
tzoni/ και στο ταμείο του θεάτρου ( Μεγάλου Αλεξάνδρου 123  τηλ 210 3410011

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Μετρό 
Το θέατρο  βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από το σταθμό
«Κεραμεικός».
http://www.ametro.gr

Λεωφορεία 
Γραμμές 026, 027, 813, 836, 856, 865, Α16
Στάση “Σίδερα” (επί της Ιεράς Οδού)
http://www.oasa.gr

Χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων
Στην οδό Τριπτολέμου και στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου υπάρχουν κλειστά πάρκινγκ,σε απόσταση 70 μέτρων από το θέατρο,των οποίων η χρέωση είναι στα 5 ευρώ.

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία