Εκτύπωση αυτής της σελίδας

 

Αντικείμενα που έχω πάντα στο καμαρίνι μου.

Έχω πάντα ένα κουτί που μέσα έχει ό,τι χρειάζομαι για να φτιάξω τα μαλλιά και το μέικ απ   της παράστασης. Έχω επίσης σαπουνάκια, κρέμες, κεράκια και πολλά μπουκάλια νερό.

 

Το πιο ωραίο καμαρίνι που είχα ποτέ.

α) Ως χώρο

Το πιο ωραίο καμαρίνι είναι αυτό που έχω τώρα μαζί με την Κων/να Νταντάμη στο θέατρο Προσκήνιο. Είναι όπως φανταζόμουν τα καμαρίνια πριν γίνω ηθοποιός. Μεγάλο, φωτεινό, με δύο καθρέφτες με τις λάμπες γύρω- γύρω, και δυο πάγκους γεμάτους χρήσιμα και άχρηστα αντικείμενα.   

β) Με ποιους συναδέλφους.

Στο θέατρο Βρετάνια στον ‘Αρχοντοχωριάτη’  μοιραστήκαμε σχεδόν όλος ο θίασος το ίδιο σχετικά μικρό καμαρίνι. Περάσαμε υπέροχα.

 

Το πιο ωραίο καμαρίνι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Όσα έχουν φτιάξει με αγάπη οι ηθοποιοί που ‘ζουν’ μέσα. Θα ξεχωρίσω αυτό που έχω μπει πιο πρόσφατα, της Γιάννας Παπαγεωργίου στο θέατρο Προσκήνιο. Είναι γεμάτο ζεστασιά, ζωγραφιές και ωραίες μυρωδιές.

 

Την πιο ωραία ανάμνηση που έχω από καμαρίνι.

Την ανταλλαγή δώρων την Πρωτοχρονιά.

 

Το τελευταίο πράγμα-κίνηση-σκέψη που κάνω πριν βγω από το καμαρίνι μου.

Σε κάθε παράσταση είναι  διαφορετικό. Στις ‘Νύχτες’ η τελευταία σκέψη που κάνω είναι  ό τι με ένα τόσο υπέροχο κείμενο δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.

 

 

 Η Ντένια Στασινοπούλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Νύχτες», που παρουσιάζει η ομάδα Apparatus κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο 104, ενώ από Τετάρτη έως Κυριακή παίζει στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου στους «Γαμπρούς της Ευτυχίας» στο θέατρο Προσκήνιο.