Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Friends The Reunion: Δείτε που θα παιχτεί το επετειακό πολυαναμενόμενο επεισόδιο

Έπειτα από δέκα χρόνια προβολής και 17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο, «Τα Φιλαράκια» ενώθηκαν ξανά για το επετειακό επεισόδιο «Friends: The Reunion», που θα προβληθεί στην πλατφόρμα του συνδρομητικού HBO Max.

Η επανασύνδεσή τους αποτελεί σχεδόν παγκόσμιο θέμα με εκατομμύρια θετικά σχόλια στα social media. Oι΄Ελληνες τηλεθεατές θα απολαύσουν το «Friends: The Reunion» μέσα από τη συχνότητα του STAR. Την ερχόμενη Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 23:15, το STAR φέρνει στην ελληνική τηλεόραση την επανασύνδεση της θρυλικής παρέας.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξανά τη Ρέιτσελ, τη Μόνικα, τη Φοίβη, τον Τζόι, τον Τσάντλερ, τον Ρος, στον καναπέ του Central Perk, σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, αλλά και πολλούς special καλεσμένους. Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τζάστιν Μπίμπερ, Σίντι Κρόφορντ, Κάρα Ντελεβίν, Lady Gaga, Κιτ Χάριγκτον, Τόμας Λένον, Τζέιμς Κόρντεν, Μίντι Κάλινγκ, το συγκρότημα BTS αλλά και η Μαλάλα Γιουσαφζάι, η νεότερη κάτοχος Νόμπελ Ειρήνης, που τιμήθηκε για τον αγώνα της για το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση.