Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Ποια βιβλία διάβασαν οι εκδότες, όταν δεν διάλεγαν βιβλία για εμάς

Το 2017 διάβασα πολλά και ξεχωριστά βιβλία, για πολλά από αυτά σας είπα και τη γνώμη μου, είτε συνομίλησα με τους συγγραφείς τους.
Αντί μιας ακόμη «λίστας» για το 2017 εδώ και πολύ καιρό προσπάθησα να συγκεντρώσω τα αγαπημένα βιβλία που διάβασαν οι άνθρωποι που … διαλέγουν βιβλία για εμάς, τους αναγνώστες.

Οκτώ από αυτούς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μου να μας προτείνουν το αγαπημένο τους βιβλίο για το 2017 από τον δικό τους εκδοτικό οίκο αλλά κι ένα βιβλίο ενός συναδέλφου τους – άλλου εκδοτικού!

 

Πριν σας παρουσιάσω τους φίλους που μπήκαν στον κόπο προχριστουγεννιάτικα, που η εκδοτική κίνηση κορυφώνεται, να ασχοληθούν και να μας γράψουν δύο κουβέντες, θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ για την συμμετοχή τους, αλλά και για όλη τη δουλειά που κάνουν με τους συνεργάτες τους ώστε να φτάνουν στα χέρια μας βιβλία με ποιότητα και αισθητική.

Η παρουσίαση γίνεται αλφαβητικά με την ονομασία του εκδοτικού οίκου, οπότε ξεκινάμε..

Διαβάστε τις επιλογές των εκδοτών στο viewtag.gr

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

Ροή Ειδήσεων

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία