Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το θέατρο Πορεία συνεχίζει τις Live Streaming αναμεταδόσεις με δύο παραστάσεις

Το Θέατρο Πορεία, ενεργό και πρωτοπόρο συνεχίζει να εκπέμπει ζωντανά, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα επικοινωνίας του με το κοινό.

Οι Real Time Live Streaming αναμεταδόσεις συνεχίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο με δύο πολύ ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις, που κατά γενική ομολογία έχουν αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στα θεατρικά πράγματα. Πρόκειται για το Θείο Τραγί του ανατρεπτικού Γιάννη Σκαρίμπα, σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη (μία δουλειά που τον καθιέρωσε) και τον Αρίστο του Θωμά Κοροβίνη, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαγεωργίου, που αναφέρεται στην ιστορία του Αριστείδη Παγκρατίδη.

Έτσι, το πρόγραμμα του Πορεία για το μήνα Νοέμβριο, κλείνει. Μείνετε συντονισμένοι το πρόγραμμα Δεκεμβρίου θα είναι μία πορεία προς το φως!

Γιάννη Σκαρίμπα
ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΡΑΓΙ
Σκηνοθεσία: Άρης Μπινιάρης
Σάββατο 28/11 21:00

Η εξαιρετική παράσταση του Άρη Μπινιάρη Το Θείο Τραγί έρχεται στο Θέατρο Πορεία για την πρώτη της real time live streaming προβολή.Ο λόγος του υπερρεαλιστή ποιητή και πεζογράφου Γιάννη Σκαρίμπα πλαισιώνεται από μουσική και τραγούδια γραμμένα ειδικά για την παράσταση και με όχημα τα εκφραστικά μέσα του ηθοποιού δημιουργούν μια ηλεκτρική και δυναμική πλατφόρμα αφήγησης της προκλητικής αυτής ιστορίας.

tragi texnesplus

ΑΡΙΣΤΟΣ
μία παράσταση βασισμένη στο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη «Ο Γύρος του Θανάτου»
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαγεωργίου
Κυριακή 29/11 21:00

Η βραβευμένη παράσταση του Γιώργου Παπαγεωργίου Αρίστος , με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου» που εκτελέστηκε το 1968 στις φυλακές Επταπυργίου, έρχεται στο Θέατρο Πορεία, για μια μοναδική real time live streaming προβολή.

Οι θεατές μας μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο για τις real time live streaming αναμεταδόσεις μας μπαίνοντας στο www.poreiatheatre.com

Περισσότερες πληροφορίες για το real time live streaming: https://poreiatheatre.com/live-stream/