Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εθνικό Θέατρο Αγγλίας: Δείτε online την παράσταση «Λεωφορείον ο Πόθος» Κύριο

Ο κύκλος διαδικτυακών προβολών του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας συνεχίζεται με το έργο «Λεωφορείον ο Πόθος» του Tennessee Williams, σε σκηνοθεσία Benedict Andrews, με την Gillian Anderson στον ρόλο της Blanche DuBois.

 

Την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας θα προσφέρει μια ακόμη εξαιρετική παράσταση, για δωρεάν ψηφιακή παρακολούθηση. Πρόκειται για το αριστούργημα του Tennessee Williams«Λεωφορείον ο Πόθος», όπως ανέβηκε στη σκηνή του Young Vic το 2014, με τη Gillian Anderson («Τhe X Files», «Η Ώρα της Πτώσης», «Σεξουαλική Αγωγή») στον ρόλο της Blanche DuBois.

Λεωφορείον ο Πόθος

Η επιτυχημένη παράσταση, μια «σύγκρουση» ανάμεσα στην παλιά και την νέα Αμερική, στα πρόσωπα της γεμάτης αυταπάτες Blanche και του κτηνώδους γαμπρού της, θα είναι διαθέσιμη online από την Πέμπτη 21 Μαΐου, 7 μ.μ. ώρα Αγγλίας και για μία εβδομάδα, στο επίσημο κανάλι του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας στο youtube. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Benedict Andrews, ενώ τη Gillian Anderson πλαισιώνουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Ben Foster («Πάση Θυσία», «Kill your Darlings») ως Stanley Kowalski και η Vanessa Kirby («Το Στέμμα») ως Stella.