Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

«ΚαραγκιοζοΚουκλοΓιορτές» μετά μουσικής στις Νέες φιγούρες & Κούκλες

Ο αγαπημένος χώρος παραστάσεων Καραγκιόζη και Κουκλοθεάτρου του Τάσου Κώνστα και της Αλεξίας Αλεξίου σας περιμένει και αυτή τη χρονιά με ένα γιορτινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει νέες παραστάσεις όπως «ΚαραγκιοζοΧριστούγεννα μετά μουσικής» και «Το ρεβεγιόν του Καραγκιόζη μετά μουσικής» αλλά και έκτακτες εορταστικές παραστάσεις για την κουκλίστικη παράσταση «Ήταν ένα μικρό χαρτάκι»!

«Ε, ρε γέλια! » και «Ε, ρε γλέντια!» μετά μουσικής για την καραγκιοζοπαρέα και χριστουγεννιάτικες βόλτες για το «Μικρό Χαρτάκι» στις «Φιγούρες & Κούκλες»!!! Πάρτε τα πιτσιρίκια σας απ’ το χέρι, δώστε τους τα τρίγωνα στο χέρι και πηγαίνετε να διασκεδάσετε και να γελάσετε στο αγαπημένο στέκι του Καραγκιόζη και του κουκλοθεάτρου, στη νέα του στέγη, στο Παλαιό Φάληρο. Ο μετρ των σκιών Τάσος Κώνστας έχει ετοιμάσει με το χάρτινο θίασο του δύο ξεχωριστά εορταστικά ρεβεγιόν!

Τα «ΚαραγκιοζοΧριστούγεννα μετά μουσικής» και το «Ρεβεγιόν του Καραγκιόζη μετά μουσικής» είναι οι δύο καραγκιοζοπροτάσεις !

Με γέλιο κέφι και ζωντανή μουσική και στις δύο παραστάσεις.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μαέστρος στα «ΚαραγκιοζοΧριστούγεννα μετά μουσικής» και ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στο «Ρεβεγιόν του Καραγκιόζη μετά μουσικής»!!!

ΚαραγκιοζοΧριστούγεννα μετά μουσικής
Το επιτυχημένο δίδυμο Τάσος Κώνστας και Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος αφού έκαναν τον Καραγκιόζη τραγουδιστή, οργανώνουν ένα μουσικό ρεβεγιόν στην παράγκα του για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά! Ο Τάσος Κώνστας θα ζωντανέψει μοναδικά στο πανί όλη την παρέα του Καραγκιόζη, φίλους και συγγενείς απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, οι οποίοι καταφθάνουν στην παράγκα για ένα ρεβεγιόν – έκπληξη στον αγαπημένο τους φίλο. Το δώρο τους, το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φαγητό του τόπου τους και τα παραδοσιακά κάλαντα του τόπου τους.

Ο άνθρωπος - ορχήστρα Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος αναλαμβάνει μουσική δράση έξω από το πανί και με χορωδία το κοινό τραγουδούν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ένα μουσικό γελαστό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι σκιών με τους αγαπημένους καλλιτέχνες, την Καραγκιοζοπαρέα και το κοινό σε μεγάλα κέφια! Για δύο μόνο παραστάσεις.

Το Ρεβεγιόν του Καραγκιόζη μετά μουσικής! Χωρίς double dot, χωρίς dress code, χωρίς πόρτα, με γέλιο και ζωντανή μουσική θα είναι του Καραγκιόζη το ρεβεγιόν, στις «Φιγούρες & Κούκλες»!

Πάρτε την οικογένεια, την καλή σας διάθεση και τα τριγωνάκια σας και πηγαίνετε να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά με χαμόγελο! Ο αγαπημένος καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Κώνστας με ωραία παρέα τον Οδυσσέα Κωνσταντόπουλο, σας καλούν να γιορτάσετε και να τραγουδήσετε παρέα με τους χάρτινους ήρωες στο «Ρεβεγιόν του Καραγκιόζη μετά μουσικής»! Μια εορταστική παράσταση θεάτρου σκιών με ζωντανή μουσική, Κάλαντα, γέλιο και εκπλήξεις εντός και εκτός πανιού!

Ήταν ένα μικρό χαρτάκι!
Τα κάλαντα θα πει και το «Μικρό Χαρτάκι»!
Το Κουκλοθέατρο Αλεξίας Αλεξίου θα ζωντανέψει σε δύο έκτακτες παραστάσεις το Μικρό Χαρτάκι των Α. Παρούση & Α. Κυριτσόπουλου και θα σας ταξιδέψει στη Χριστουγεννιάτικη χαρτοπολιτεία!

Ένα χαρτάκι τριγυρίζει στο σπίτι του και στην πόλη, προσπαθώντας να αποφασίσει τι δουλειά θα κάνει όταν μεγαλώσει. Συζητάει σχετικά με τους γονείς, τους παππούδες, τους δασκάλους του, αλλά και τον κόσμο γύρω του.

Οι προτάσεις τους είναι ελκυστικές, πειστικές, αλλά το χαρτάκι για να αποφασίσει θέλει πρώτα να γνωρίσει όλες τις προοπτικές. Γι’ αυτό συνεχίζει τη διαδρομή του ώσπου να ανακαλύψει εκείνο που θα του δίνει χαρά οδηγώντας το ταυτόχρονα στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς του.

Είναι μια παράσταση κουκλοθέατρου με μικτές τεχνικές. Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και παράλληλα με τη διασκέδαση που προκύπτει από τις αστείες φιγούρες και τους έξυπνους διαλόγους, τα πρωτότυπα τραγούδια και τις μουσικές, θέλει να φέρει σε επαφή τα παιδιά με το μαγικό κόσμο του χαρτιού, να τους γνωρίσει την ιστορία του, τις χρήσεις του, τις ποιότητες και τα είδη χαρτιού και ταυτόχρονα να τα εισάγει στη χρήση των σύνθετων λέξεων. Μία παράσταση με πολύ κέφι, μουσική και χρώματα!

Εξασφαλίστε τις θέσεις σας τηλεφωνικά και καλές καραγκιοζο- κουκλο – γιορτές μετά μουσικής!

Πρόγραμμα Παραστάσεων:

«ΚαραγκιοζοΧριστούγεννα μετά μουσικής»
Τάσος Κώνστας - Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ με ζωντανή μουσική
- Για παιδιά άνω των 3,5 ετών-

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/12, 18.00 & ΚΥΡΙΑΚΗ 22/12, 12.00
Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ. Διάρκεια: 60΄.

«Το ρεβεγιόν του Καραγκιόζη»
Τάσος Κώνστας - Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ με ζωντανή μουσική
- Για παιδιά άνω των 3,5 ετών
ΠΕΜΠΤΗ 26/12 , 2/1, 12.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/12, 12.00
Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ. Διάρκεια: 60΄.

«Ήταν ένα μικρό χαρτάκι»
των Α. Παρούση και Α.Κυριτσόπουλου

ΚουκλοΘέατρο Αλεξίας Αλεξίου

- Για παιδιά άνω των 3 ετών –

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 28/12, 4/1 , 18.00

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ. Διάρκεια: 50΄.

Info:
Τοποθεσία: Φιγούρες και Κούκλες, Αχιλλέως 90 , Παλαιό Φάληρο (στάση ΤΡΑΜ «Αμφιθέας»).
Πληροφορίες: Τηλ. 210 3227507, 6937714733, www.fkt.gr

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία