Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Η Frida Kahlo επιστρέφει για 3η χρονιά στο Θέατρο Αποθήκη

Δύο επιτυχημένες σεζόν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με συνεχόμενα sold-out!

Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Παραστάσεις στο φημισμένο Théâtre Marigny στο Παρίσι για ένα μήνα και στο Sibiu της Ρουμανίας, σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα θεατρικά φεστιβάλ της Ευρώπης.

Μετά από μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική πορεία και μία σκηνοθεσία στο Εθνικό Θέατρο (La Strada), οι Fly Theatre επιστρέφουν για 3η χρονιά και μόνο για λίγες παραστάσεις στην Αθήνα και στο Θέατρο Αποθήκη, με τη συναρπαστική παράσταση «Frida ΚΙ ΑΛΛΟ», που είναι βασισμένη στη ζωή και το έργο της Μεξικανής ζωγράφου Frida Kahlo.

Η πολυμεσική παράσταση Frida ΚΙ ΑΛΛΟ, σε κείμενο Κατερίνας Δαμβόγλου, πραγματεύεται την ιστορία της ζωγράφου, τους φυσικούς περιορισμούς της και τον πόνο που την ώθησαν να δημιουργήσει ένα σύμπαν που κυριαρχείται από κίνηση και πάθος, ενώ παράλληλα αξιοποιούνται ολοκληρωτικά και οι αρχές των Fly Theatre - προσήλωση στο χώρο, τον ρυθμό, το σώμα και το θεατρικό παιχνίδι - δημιουργώντας έτσι ένα απροσδόκητα πρωτότυπο σκηνικό θέαμα.

frida texnesplus2

Η παράσταση
Η Κατερίνα Δαμβόγλου ενσαρκώνει τη Μεξικανή ζωγράφο παρουσιάζοντας τα βιώματα, αλλά και μια πληθώρα συναισθημάτων της εκρηκτικής και ασυμβίβαστης Frida. Ο Robin Beer δημιουργεί ζωντανά ήχο και εικόνες μέσα από προβολή live video χτίζοντας τον κόσμο γύρω της.

Με τις προβολές καθ όλη τη διάρκεια της παράστασης και το ζωντανό χειροποίητο video, οι Fly Theatre «ζωγραφίζουν» στη σκηνή την προσωπικότητα της Frida Kahlo μέσα από εμβληματικές εικόνες αλλά και μέσα από τους πίνακές της.

Κάθε ΤΡΙΤΗ η παράσταση παρουσιάζεται με υπέρτιτλους στα Αγγλικά

Trailer παράστασης:

https://youtu.be/bYw3kIyWKSw

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Κείμενο - Επεξεργασία: Κατερίνα Δαμβόγλου
Σκηνοθεσία: Fly Theatre
Δραματουργία: Μιράντα Βατικιώτη
Σκηνογραφία - Ενδυματολογία: Ερμίνα Αποστολάκη
Φώτα – Ήχος - Βίντεο: Robin Beer
Μακιγιάζ: Όλγα Πάτσιου
Παραγωγή: Α.Μ.Κ.Ε. «Βασίλης Δαμβόγλου»
Οργάνωση παραγωγής: Αναστασία Ταμουρίδου - ARTos & Θέαμα
Παίζουν: Κατερίνα Δαμβόγλου - Robin Beer

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Χώρος: Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ, Σαρρή 40, Ψυρρή
Παραστάσεις: κάθε Δεύτερα και Τρίτη στις 21:00
Διάρκεια παράστασης: 85 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων: 15€ κανονικό | 13€ φοιτητών, ανέργων, άνω των 65 & ΑΜΕΑ
Προπώληση εισιτηρίων: Μέσω VIVA.GR, ταμεία Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4 - Αθήνα), ταμείο Θεάτρου Αποθήκη (17:00-21:00 καθημερινά)
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 3253153
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Παναγιώτης Μουλόπουλος – τηλ. 6976 230353 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθείστε τους Fly Theatre και την παράσταση στα Social Media:
https://www.facebook.com/pg/flytheatregreece
https://www.facebook.com/Fridakiallo
https://www.instagram.com/flytheatregreece
http://www.flytheatre.gr

frida texnesplus3

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία