Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Κώστας Ευριπιώτης: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Σκληρή μάχη στο νοσοκομείο δίνει ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, ο οποίος νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα αντιμετώπος με σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

 Σύγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews, πολύ κοντινοί του άνθρωποι λένε πως η κατάσταση του επιδεινώνεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου» όπου νοσηλεύεται. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πλάι του σε καθημερινή βάση είναι η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση.   «Μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι από το δικό του και δεν θέλει να προβεί σε καμία δήλωση, σεβόμενη την κατάσταση», αναφέρουν πηγές.    Ο καρκίνος χτύπησε τον Κώστας Ευριπιώτη που μάχεται πλέον με όλα τα μέσα, έχοντας πολύτιμο σύμμαχό του τη Λίλιαν, γράφει η εφημερίδα. Από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν λείπουν η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους. Τον φροντίζουν με βάρδιες, ελπίζοντας με όλη τους τη δύναμη στην ανάρρωσή του. 

 Στο πλάι του ηθοποιού σε καθημερινή βάση βρίσκεται η αγαπημένη του Λίλιαν.   «Μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι από το δικό του και δεν θέλει να προβεί σε καμία δήλωση, σεβόμενη την κατάσταση. Έχει ενοχληθεί πάντως που πρόσφατα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τη "σύζυγό" του Βάλια Κωστοπούλου-Ευριπιώτη, με την οποία έχει χωρίσει πολλά χρόνια... Έχουν χωρίσει από το 2009 κι εκείνη έχει ξαναπαντρευτεί, ενώ ο Κώστας είναι με τη Λίλιαν τα 10 τελευταία χρόνια».   Όσο για τον λόγο που δεν βγαίνει να απαντήσει;   «Ο Κώστας μάχεται και είμαι βράχος δίπλα του. Δεν θα ασχοληθώ με τέτοια θέματα, όταν υπάρχει ο κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να χάσω τον άνθρωπό μου!», φέρεται να τονίζει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δημοφιλής ηθοποιός είχε προτείνει στη σύντροφό του πριν από τρία χρόνια να παντρευτούν στη Λευκάδα, το νησί που αγαπάει πολύ. Εκείνη δεν το θεώρησε απαραίτητο, αφού οι δυο τους ζούσαν ούτως ή άλλως σαν παντρεμένοι.   Η χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι Υπενθυμίζεται ότι περίπου πριν από ένα χρόνο περίπου, ο Κώστας Ευριπιώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι.   

Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία