Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

«Το γαϊτανάκι»:Ποιος θα αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Λογοθέτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά; Κύριο

Το έργο του Αρθρουρ Σνίτσλερ «Ο κύκλος του Έρωτα (Το γαϊτανάκι)» θα κάνει πρεμιέρα αρχές Μαίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία  Θωμά Μοσχόπουλου.
 
Από τον θιάσο αποχώρησε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, λόγω των γυρισμάτων που έχει για τη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά με τίτλο «Αdults in the room»
 
Τον ρόλο του θα αναλάβει ο Κώστας Φιλίππογλου
 
kostas filippoglou
Στον θίασο θα δούμε ακόμα την Γαλήνη Χατζηπασχάλη,  τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τον Αυγουστίνο Κούμουλο, την Άννα Μάσχα, την Κίττυ Παϊταζόγλου, την Ευδοκία Ρουμελιώτη, την Σίσσυ Τουμάση, τον Χάρη Φραγκούλη και τον Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο.
 
 
Τον  Αλέξανδρο Λογοθέτη απολαμβανουμε και στο «Φαρενάιτ 451» σε σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου, που έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι στο Φεστιβάλ Αθηνών και συνεχίζει την πορεία του στο Θέατρο Πόρτα. 
 
Λίγα λόγια για τον "Κύκλο του Έρωτα" 
 
Δέκα άνθρωποι κάθε φύλου ηλικίας και κοινωνικής τάξης παγιδευμένοι σε έναν ιλαρό φαύλο κύκλο εξαπάτησης και αυταπάτης σε ένα κόσμο που μεταβάλλεται ραγδαία και βίαια αφήνοντας όμως αμετάβλητη την ανθρώπινη φύση και τις αδυναμίες της. Μια διαδοχή από σεξουαλικές συνευρέσεις που μπλέκονται η μία με την άλλη ξεγυμνώνοντας πιο πολύ από τα ίδια τα κορμιά τις ψυχές καθώς και τα τεχνάσματα και την κοινωνική υποκρισία που οι άνθρωποι υιοθετούν σαν τρόπο συμπεριφοράς για να επιβιώσουν ενώ ταυτόχρονα αρνούνται κοντόφθαλμα να δουν την μεγαλύτερη εικόνα του κόσμου που τους περιβάλλει. Αναζητώντας νευρωτικά επιβεβαίωση και ικανοποίηση, άμεσα, γρήγορα και χωρίς περαιτέρω εμπλοκές και ευθύνες ποιο είναι το τίμημα, ποια η ευχαρίστηση και ποια η απώλεια;
 
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Θωμάς Μοσχόπουλος
Μετάφραση: Κοραλία Σωτηριάδου
Σκηνικά: Ευαγγελία Θεριανού
Κοστούμια: Κλαιρ Μπρέσγουελ
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου
 
 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία