Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σημαντική πληροφορία για το «Ημερολόγιο του 2019» του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ηθοποιών

 

Μια σημαντική πληροφορία για όσους θέλουν να βοηθήσουν στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ηθοποιών.

Αν κάποιος θέλει να αγοράσει το Ημερολόγιο του 2019 του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Ηθοποιών, ας επικοινωνήσει απ' ευθείας με τα γραφεία του Ταμείου (210.3820718), με το Σπύρο το Μπιμπίλα ή κάποιον από μας. (Αν το αγοράσετε από το βιβλιοπωλείο, δυστυχώς δεν μένει κάποιο κέρδος για τους αναξιοπαθούντες ηθοποιούς που είναι αρκετοί). Κοστίζει 15 ευρώ και για τους ηθοποιούς (μέλη του ΤΑΣΕΗ) 12 κι έχει ένα σωρό πληροφορίες, ιστορίες και φωτογραφίες ηθοποιών που αγαπήσαμε.

 

Επίσης μπορείτε να το βρείτε και στα θέατρα Άλκμήνη, Vault, Κάππα, Τόπος Αλλού, Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, Βέμπο, Studio Κυψέλης, Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, Θέατρο του Νέου Κόσμου κ.α 

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το θεατρικό ημερολόγιο 2018 του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ) και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εκατό χρόνων από την ίδρυσή του φέρνει για δεύτερη χρονιά το νέο ημερολόγιο λεύκωμα του 2019. Η νέα αυτή προσπάθεια είναι ένας ύμνος αφιέρωμα στη μεγάλη θεατρική οικογένεια από το 1850 έως και σήμερα και παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, μιας και πολλές από τις πληροφορίες που περιέχονται έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας.

Στο φετινό ημερολόγιο τιμώνται οι ογδόντα ηθοποιοί πρωταγωνιστές ή μη που βρίσκονται εν ζωή και έχουν γεννηθεί από το 1934 και πριν.

Πολυμέσα