Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θες να παίξεις και εσύ στην επόμενη παράσταση της Μαρίας Γοργία;

Η χορογράφος Μαρία Γοργία και η ομάδα της Αμάλγαμα, αναζητά 3 εθελοντές για να συμμετέχουν σε λίγες σκηνές του νέου της έργου,με προσωρινό τίτλο «Δικογραφίες στο Κατάστρωμα» που θα παρουσιαστεί από 1η Μαρτίου 2019 στην Αθήνα.

Αναζητούνται: ένας άνδρας και μια γυναίκα για ρόλο «ζευγαριού», ηλικίας από 65 μέχρι και 80 ετών, και ένας άνδρας ακόμα, ηλικίας 40-55 ετών,με ή και χωρίς επαγγελματική εμπειρία στο θέατρο, χορό, performance κτλ. Σύντομος χρόνος προβών που δε θα ξεπεράσει τις 20 ώρες συνολικά! Οι σκηνές αυτές θα πραγματοποιηθούν μόνο αν βρεθεί το «κατάλληλο» ανθρώπινο δυναμικό, διαφορετικά θα αντικατασταθούν από άλλες.

Το έργο ενδέχεται να πάρει παρατάσεις, οπότε η διαθεσιμότητα και η δέσμευση των συμμετεχόντων για την περίοδο των παραστάσεων θα είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες επιλογής τους. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται τα παρασκευοσαββατοκύριακα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ένα βιογραφικό και μια φωτογραφία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τις 12/12/2018.

Η κλειστή οντισιόν (μετά από απάντηση μας στο mail σας),θα πραγματοποιηθεί στις 16/12/2018 στο Χώρο της ομάδας Αμάλγαμα, Μενάνδρου 47 στην Αθήνα και ώρα 13.30.

«Δικογραφίες στο Κατάστρωμα», ένα έργο για την ερωτική σχέση. Μουσικές από τον Τριστάνο και Ιζόλδη του Ρίχαρντ Βάγκνερ Αποσπάσματα από τα έργα “Κουαρτέρο” του Χάινερ Μύλλερ, “Αποσπάσματα του ερωτικού λόγου” του Ρολάν Μπαρτ και άλλα.