Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Ο Γιάννης Κακλέας φέρνει στο θέατρο Κιβωτός μια συμμορία που σκοτώνει με το γέλιο!

Τον Οκτώβριο στο θέατρο Κιβώτου παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα η μαύρη κωμωδία "Η συμμορία των πέντε"(The Ladykillers) σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.
Οι σκηνές πρωταγωνίστηκαν στον εκλεκτό κόσμο των θεατών που έχουν ξεχωρίσει τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση για τις κωμικές ικανότητές τους: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Γιάννης Μποστατζόγλου, Αγόριτσα Οικονόμου, Κώστας Αποστολάκης, Στέλιος Πέτσος, Κώστας Φλωκάτουλας και Στέλιος Ιακώβης.
Το έργο έκανε πρεμιέρα το 2011 στο Λονδίνο με εξαιρετική επιτυχία. Ο συγγραφέας Graham Linehan διασκεύασε τη μαύρη κωμωδία του William Rose που είχε γυρίσει το 1955 με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, τους Alec Guinness και Peter Sellers. Η ταινία αγαπήθηκε από το κοινό, έγινε δεκτή από τους κριτικούς και θεωρείται πλέον κλασικό δείγμα της βρετανικής κωμωδίας. 
Το 2004 οι Joel και Ethan Coen έγραψαν και σκηνοθέτησαν το remake της ταινίας με τον πρωταγωνιστή τον Tom Hanks, αλλά η ταινία δεν κατόρθωσε να παραμείνει ισοδύναμη με την πρωτότυπη που άφησε εποχή.
 
ΥΠΟΘΕΣΗ
Παριστάνοντας τους ερασιτεχνικούς χορευτές, ο δάσκαλος Μάρκους και η γκρουπ του νοικιάζουν την σοφίτα του σπιτιού της γλυκιάς αλλά πανέμορφης γιορτής που ζει με μοναδική παρέα στον παπαγάλο της. Ο Μάρκους έχει σχεδιάσει την τέλεια ληστεία μιας χρηματικής αποστολής και στο σχέδιο μπλέκεται, χωρίς την θέλησή της, και την σπιτονοικοκύρα. Το "τέλειο" σχέδιο όμως χτυπάει και η κατάσταση παίρνει απρόβλεπτη και καταξιωτική τροπή γιατί η ομάδα των Πέντε δεν είχε υπολογίσει έναν απρόβλεπτο, αλλά καθοριστικό παράγοντα: το καλοκαθαρισμένο παλιά ...
 
 
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΛΕΑΣ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΚΗΝΙΚΑ: ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΛΑΥΤΗΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΦΡΟΣΩ ΛΥΤΡΑ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΣΑΚΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΜΙΧ. ΝΙΒΟΛΙΑΝΙΤΗΣ - ΑΛΕΞ. ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ
ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΝΟΥΡΜΑΛΑ ΗΣΤΥ
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ: ΕΛΙΝΑ ΔΡΑΚΟΥ
 
ΠΑΙΖΟΥΝ (ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ)
ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΣΤΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΩΚΑΤΟΥΛΑΑΣ
 
Πρεμιέρα: 10 Οκτωβρίου 2018
Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Ώρες των εκδηλώσεων: Τετάρτη: 19.00, Πέμπτη: 21.00, Παρασκευή: 21.00, Σάββατο: 18.00 και 21.00, Κυριακή: 19.00
Διάρκεια: 120 '
Τιμές εισιτηρίων: 
ΤΕΤΑΡΤΗ € 15 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ, € 10 ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 65, € 12 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, € 5 ΑΤΕΛΕΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ € 18 ΖΩΝΗ Α, € 15 ΖΩΝΗ Β, € 10 ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 65, € 12 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, € 5 ΑΤΕΛΕΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ € 18 ΖΩΝΗ Α, € 15 ΖΩΝΗ Β, € 10 ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 65, € 12 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, € 5 ΑΤΕΛΕΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ € 15 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ, € 10 ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 65, € 12 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, € 5 ΑΤΕΛΕΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ € 20 ΖΩΝΗ Α - € 18 ΖΩΝΗ Β
ΚΥΡΙΑΚΗ € 20 ΖΩΝΗ Α - € 18 ΖΩΝΗ Β 
 
ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ
Πειραιώς 115, Γκάζι
Ταμείο Θεατρου: 2103427426
Ώρες Ταμείου: Τρίτη με Σάββατο: 10:00 - 13:00 και 17:00 - 22:00, Κυριακή: 10:00 - 20:00

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία