Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Φεστιβάλ Αθηνών: Παράταση παραστάσεων και ακυρώσεις λόγω καύσωνα

 Δύο παραστάσεις παίρνουν παράταση και μια ακυρώνεται λόγω καύσωνα στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. 

Καθώς οι παραστάσεις του Festen - Οικογενειακή γιορτή του Γιάννη Παρασκευόπουλου (ΚΘΒΕ), στο Εθνικό Θέατρο είναι ήδη sold out και για τις τέσσερις ημέρες, προστίθεται μια ακόμα παράσταση το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 18:00 (απογευματινή).

 

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού, η βιντεο-εγκατάσταση του Γουίλλιαμ Κέντριτζ, Παίξτε τον χορό ακόμα πιο γλυκά, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, παρατείνεται μέχρι τις 10 Ιουλίου.

 

 Ο περίπατος στο ιστορικό μονοπάτι γύρω από τον αρχαιολογικό χώρο του Σταδίου Επιδαύρου, ως το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, που είχε προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου από την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, τον Δήμο Επιδαύρου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, ακυρώνεται λόγω του επερχόμενου καύσωνα. Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία πραγματοποίησής του.

bookfeed_konstantinidis

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Μένουμε σπίτι!!! Διαβάζουμε, τραγουδάμε, συζητάμε, βλέπουμε ταινίες και φυσικά θεάτρο...on line!

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία