Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Η Μάνια Παπαδημητρίου μπαίνει σε "Γυάλα" στο Θέατρο Φούρνος

Η Άσπα Τομπούλη και η Μάνια Παπαδημητρίου συνεργάζονται για πρώτη φορά και θα ανεβάσουν τη «ΓΥΑΛΑ», της Τζένης Δάγλα. Η παράσταση προγραμματίζεται να ανέβει στο Φούρνο, το Σάββατο 8 Απριλίου 2017. 

Η ΛΟΥΣΗ, μια Αθηναία στο σπίτι της

Και η ΛΟΥΣΗ, το χρυσόψαρο στη γυάλα

Η Γυάλα της Τζένης Δάγλα ρίχνει μια λοξή και αντισυμβατική ματιά στην σημερινή πραγματικότητα της Αθήνας μέσα από τις ιστορίες της Λούσης.

Η Λούση μιλάει για την ερωτική της απογοήτευση, τον παλιό της συμμαθητή, τον Στέλιο, τις παιδικές της αναμνήσεις, αλλά και για τα όσα συγκλονιστικά ζούμε σήμερα στην πόλη. Η Λούση έχει για συντροφιά το χρυσόψαρό της στη γυάλα. Με απίστευτη ενεργητικότητα και χιούμορ και παρά τις απογοητεύσεις της, η Λούση, μιλάει ακατάπαυστα, ενώ όλα -ερωτικές προδοσίες και ιστορίες καθημερινής τρέλας- λέγονται με φόντο την Αθήνα της κρίσης και των ανθρώπων που καταφθάνουν σε αυτήν αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

Ένα κείμενο με ενδιαφέρουσα δραματουργία από μία νέα Ελληνίδα συγγραφέα.

guala2.jpg

Ταυτότητα της Παράστασης

«Η Γυάλα»

της Τζένης Δάγλα

Σκηνοθεσία: Άσπα Τομπούλη

Επιμέλεια σκηνικού χώρου/ κοστούμια: Χριστίνα Παπούλια

Σύνθεση ήχων/ μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Ιατρόπουλος

Φωτισμοί : Αποστόλης Τσατσάκος

Video: COM.ODD.OR

Επιμέλεια Κίνησης: Φαίδρα Σούτου

Βοηθός σκηνοθέτη: Ευθύμης Χρήστου

Παίζουν οι ηθοποιοί : 

Μάνια Παπαδημητρίου, Ευθύμης Χρήστου

 

Παραγωγή : Φούρνος

Διάρκεια παράστασης: 65 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Πρεμιέρα: 8 Απριλίου 2017 

Παραστάσεις: κάθε Σάββατο και Κυριακή ώρα 9:15 μμ

Εισιτήρια: 12 ευρώ, 10 ευρώ (άνω των 65 ετών), 8 ευρώ (φοιτητικό), 5 ευρώ (ατέλειες, ανέργων).

Προπώληση: VIVA

Θέατρο Φούρνος, Μαυρομιχάλη 168, Εξάρχεια, τηλ: 210-6460.748

 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία