Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Η Μαρίνα Σαμάρκου και η Εβίτα Συρίγου μας ανοίγουν το καμαρίνι τους

Αντικείμενα που έχω πάντα στο καμαρίνι μου.

Μαρινα Σαμάρκου : Προσωπικά αντικείμενα δεν έχω στο καμαρίνι μου και ο λόγος είναι επειδή το μοιραζόμαστε με άλλους συναδέλφους. Όμως τις περισσότερες φορές κάποιος φίλος θα φέρει ένα λουλούδι η ένα δωράκι και έτσι ο χώρος γίνεται κάπως πιο προσωπικός.

Εβίτα Συρίγου : Τα καλλυντικά και την βούρτσα μου

 

Το πιο ωραίο καμαρίνι που είχα ποτέ.

α)Ως χώρο

Μαρινα Σαμάρκου : Το καμαρίνι είναι ωραίο ως χώρος όταν το μοιράζεσαι με ωραίους ανθρώπους

Εβίτα Συρίγου :  Λοιπον το πιο ωραίο καμαρίνι που είχα ,σαν χώρο,δε θα το έλεγε ακριβώς καμαρίνι !!ηταν σε ένα χωριό στην Κρήτη σε ένα βουνό κι ήταν σαν ένα μικρό καλύβακι αλλα ήταν υπέροχο,δυστυχώς λόγω περιοδείας το είχα μόνο για ένα βράδυ!!

 

β) Με ποιους συναδέλφους.

Μαρινα Σαμάρκου : Είμαι τυχερή γιατί ως τώρα μόνο έτσι το έχω ζήσει. Καμαρίνια γεμάτα από χαρούμενες φωνές και θετική ενέργεια.

Εβίτα Συρίγου : το πιο ωραίο σαν παρέα θα πω αυτό που εχω τωρα με την Μαρίνα Σαμαρκου στο θέατρο Αβατον γιατί είμαστε έτσι κι αλλιως πολύ καλές φίλες πολλά χρόνια και περνάω παρά πολύ Καλα!!

 

Το πιο ωραίο καμαρίνι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Μαρινα Σαμάρκου :  αν κρίνω από το θεατρο -δεν το έχω επισκεφτεί όμως-  τα πιο όμορφα καμαρίνια πρέπει να τα έχει το υπεροχο θεατρο Απόλλων στη Σύρο. Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθώ εκεί! 

Εβίτα Συρίγου : Τωρα το πιο ωραίο καμαρίνι που εχω δει ποτέ;δεν ξερω αν μπορώ να το απαντήσω αυτό!δεν εχω δει ποτέ ένα καμαρίνι και να ενθουσιάστω!Νομιζω οτι το ωραίο καμαρίνι το κάνει η παρέα που έχεις και όχι ο χώρος!!

 

Την πιο ωραία ανάμνηση που έχω από καμαρίνι.

Μαρινα Σαμάρκου : Η πιο ωραία ανάμνηση είναι οι κουβέντες με τον Σακη Μπούλα στο καμαρίνι του στην Ακτή Πειραιώς.

Εβίτα Συρίγου : Την πιο ωραία ανάμνηση σε καμαρίνι την εχω από το καμαρίνι του alters pars όταν πήρα πρώτη φορά μαζί μου την βουβου(την σκυλίτσα μου)και καταλαβα οτι μπορώ να την παίρνω παντού μαζί μου γιατί Απλα έκατσε ήσυχη και παρατηρούσε!!

 

Το τελευταίο πράγμα-κίνηση-σκέψη που κάνω πριν βγω από το καμαρίνι μου.

Μαρινα Σαμάρκου : Το τελευταίο πράγμα που κάνω πριν βγω απτό καμαρίνι είναι να αγκαλιάσω την φίλη μου και συμπρωταγωνίστρια  Εβίτα Συρίγου. Αυτό κάνω πάντα δηλαδή. "Πάμε να διασκεδάσουμε" και αυτό σκέφτομαι πάντα...

 

Εβίτα Συρίγου : το τελευταίο πράγμα που κάνω όταν φεύγω από το καμαρίνι μου είναι να ελέγξω οτι δεν έχω ξεχάσει κάτι και να χαιρετήσω την συνάδελφο μου!

 

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία