Τελευταία Νέα
Από τη «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη στην παιδοκτόνο της Πάτρας Ζητούνται ηθοποιοί από το Εθνικό Θέατρο Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Ειρήνη Κονιτοπούλου-Λεγάκη Είδα τους «Προστάτες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είδα το «Hyperspace ή αλλιώς…» , σε σκηνοθεσία Δανάης Λιοδάκη   «Καραϊσκάκενα, O Θρύλος» Της Σοφίας Καψούρου στον Πολυχώρο VAULT «Μπες στα παπούτσια μου - Ταυτίσου με τη διαφορετικότητα αυτοσχεδιάζοντας» στο Θέατρο Όροφως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2022 – Το μήνυμα του Peter Sellars Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου ανοίγει Mοτέλ στη Φρυνίχου Η πρώτη δήλωση του Νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ Δράσεις του Εθνικού Θεάτρου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση του Γιάννη Κακλέα Είδα το «Γράμμα στον πατέρα», σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή (Αποστολή στη Θεσσαλονίκη) Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σιωπηλή Λίμνη»
 

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «To κλουβί με τις τρελές» στο Βεάκειο

 

Το texnes-plus σας πάει θέατρο!

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «To κλουβί με τις τρελές »,  την Πέμτπη 24  Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στη σελίδα του texnes-plus στο facebook,  σχολιάστε το όνομά σας κάτω από το άρθρο κάντε tag τον φίλο/η που θα θέλατε να δείτε μαζί την παράσταση και μοιραστείτε το άρθρο στο προφίλ σας π.χ

π.χ Μαρία Παπαδοπούλου @ΚώσταςΧρακς 

Ο διαγωνισμός λήγει την  Τετάρτη 23  Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω της σελίδας μας στο facebook.

ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ! Σχόλιο το όνομά σας, share το άρθρο στον τοίχο σας και LIKE στη σελίδα μας στο facebook.

 

H Music & Drama Productions του Μαυρίκιου Μαυρικίου μετά την τεράστια επιτυχία της αναβίωσης της αγαπημένης ταινίας «Η Παριζιάνα» ανεβάζει υπό την μορφή μουσικής κωμωδίας «Το Κλουβί με τις Τρελές» για περιοδεία παραστάσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο και από τον Νοέμβριο στο Θέατρο Broadway. Mια σάτιρα ορόσημο του σεξισμού και των ηθών, επίκαιρη όσο ποτέ, μ' έναν πολυπληθή και εντυπωσιακό θίασο!

Η περιοδεία θα αρχίσει από τη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Γης 21 και 22 Σεπτεμβρίου και θα συνεχίσει με παραστάσεις στην Έδεσσα ( 23 Σεπτεμβρίου ), στην Πάτρα ( 25 Σεπτεμβρίου ), στην Αττική και θα ολοκληρωθεί στην Κύπρο ( 2 έως 4 Οκτωβρίου).

Η γοητεία της διαφορετικότητας, οι οικογενειακές αξίες, το εκκεντρικό χιούμορ, ο έρωτας και η συντροφικότητα, το κωμικό και το τραγικό συνθέτουν ένα έργο γεμάτο χρώμα, λάμψη, φαντασμαγορικά σκηνικά, εντυπωσιακά κοστούμια και χολιγουντιανές χορογραφίες. Ένα λατρεμένο έργο που έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορική ταινία της εποχής της και λαμπερό μιούζικαλ στο Broadway το οποίο εγγυάται μια βραδιά ασταμάτητου γέλιου χωρίς να απαρνιέται την συγκίνηση!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:

Στο Σαιν Τροπέ της Κυανής Ακτής, ο Μπαλντί (Τάκης Μπινιάρης) διευθύνει το πολυτελές night club «Το Κλουβί με τις Τρελές», στο κεντρικό show του οποίου πρωταγωνιστεί ο Αλμπέν, ως Drag Queen, με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ζαζά Napoli (Λάκης Γαβαλάς) και εμφανίζεται ο κομπέρ (Κώστας Φραγκολιάς) και 8 εντυπωσιακές drug queen γαζέλες. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και είκοσι χρόνια. Η απόφαση του Λοράν (Γιάννης Χατζηγεωργίου) γιου του Μπαλντί, να παντρευτεί την Αντρεά (Μελίνα Μακρή), κόρη του βουλευτή του συντηρητικού κόμματος "Ένωση για την ηθική τάξη" (Πέτρος Ξεκούκης) και της θεούσας συζύγου του (Μαρία Ιωαννίδου), θα ταράξει συθέμελα την ρουτίνα τους. Όταν δε συναντιούνται οι γονείς του Λοράν με τους υποψήφιους συμπεθέρους, η μια παρεξήγηση φέρνει την άλλη και το γέλιο ρέει άφθονο, ενώ τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν εμφανίζεται και η Κατρίν (Βίκυ Κουλιανού), βιολογική μητέρα του Λοράν. Από κοντά και οι παπαράτσι-δημοσιογράφοι αποφασισμένοι να απαθανατίσουν το... σκάνδαλο! Γεμάτο από αστείους διαλόγους και κωμικές καταστάσεις, απόλυτα κλασικό, διαχρονικό και αγαπημένο το «Κλουβί με τις Τρελές», είναι ένα κλουβί που όλοι μας θα θέλαμε να κλειστούμε! Παγκόσμια καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία, μια πολυβραβευμένη κωμωδία έτη μπροστά από την εποχή της, που προκαλεί λέγοντας μεγάλες αλήθειες. Είστε έτοιμοι να τις δεχτείτε;

Παρά τις αντίξοες συνθήκες η Music & Drama Productions και το Θέατρο Broadway προετοιμάζονται πυρετωδώς για να σας παρουσιάσουν την παράσταση της χρονιάς έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας (σχολαστικός καθαρισμός του θεάτρου, τακτική απολύμανση καθισμάτων, απολυμαντικά χεριών σε όλους τους χώρους του θεάτρου, χρήση μασκας και γαντιών από το προσωπικό κλπ), με βασικό γνώμονα την προστασία του κοινού και του προσωπικού.

Παρακαλούμε για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της παράστασης, οι πελάτες να προσέλθουν με τα εισιτήρια τους εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή, τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη. Τέλος, συστήνεται η χρήση μάσκας κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο καθώς και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Στον ρόλο του ΖΑΖΑ ο Λάκης Γαβαλάς
Τάκης Μπινιάρης, Πέτρος Ξεκούκης, Βίκυ Κουλιανού, Κώστας Φραγκολιάς, Μελίνα Μακρή, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Τέτα Καμπουρέλη, Κωνσταντίνος Τσερκάκης.
Συμμετέχει η Μαρία Ιωαννίδου.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Αναστάσιος Δεληγιάννης, Πάντης Κούσης, Άκης Δήμας, Νικόλας Γεωργανής, Θοδωρής Καπιζιώνης, Δημήτρης Παπαλάμπρος, Ιωάννα Μαρμάρου.

Στην περιοδεία τον ρόλο του ΛΟΡΑΝ θα ερμηνεύσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Διασκευή - Στίχοι - Σκηνοθεσία: Βασίλης Πλατάκης
Μουσική σύνθεση: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Χορογραφίες - Κινησιολογία: Αναστάσιος Δεληγιάννης
Ενδυματολογική επιμέλεια - Ειδικές κατασκευές: Αναστάσιος Παπαλέξης
Σχεδιαστές μόδας: Λάκης Γαβαλάς - Νίκος Αποστολόπουλος
Σχεδιασμός φωτισμών: Βασίλης Πλατάκης
Ενορχήστρωση - Προσαρμογή στίχων: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Ηλεκτρολόγος - Χειριστής Φωτισμών: Νίκος Καλαντζής
Σχεδιασμός ήχου - Ηχοληψία: Δημήτρης Δημητριάδης
Ηχογράφηση - Μίξη - Mastering: G-Production Studio - Τίτος Γεωργιάδης
Makeup artist - Hair Styling: Νικολέτα Πικέα
Video art: Γιάννης Βολιώτης
Φωτογραφίες: Γιώργος Μεστούσης
Γραφιστική επιμέλεια: Ανδρομάχη Κερκένη
Κατασκευή σκηνικού: Χρήστος Χαμζαλάρης
Οργάνωση παραγωγής: Φειδίας Μαυρικίου

popolaros banner

popolaros banner

lisasmeni mpalarina

Video

 

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία