Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

«21/3, 08.00π.μ.»: Η μικρού μήκους ταινία του Μίνωα Νικολακάκη συμμετέχει στον online διαγωνισμό Fastaspoa at Home

Η μικρού μήκους ταινία «21/3, 08.00π.μ.» του Μίνωα Νικολακάκη συμμετέχει στον online διαγωνισμό Fastaspoa at Home

Το "covid’ ταινιάκι" «21/3, 08.00 πμ» του Μίνωα Νικολακάκη είναι ένα από τα 15 διεθνή επιλεγμένα στον online διαγωνισμό Fastaspoa at Home, του μεγαλύτερου φεστιβάλ φανταστικού κινηματογράφου της Λατινικής Αμερικής.

Ο διαγωνισμός γίνεται με στόχο να στηριχθεί το Fantaspoa, ένα από τα πολλά φεστιβάλ που αναβλήθηκαν και κινδυνεύουν λόγω της πανδημίας. (https://www.fantaspoaathome.com/online-festival)

 

21 3 0800 still 2 1

H ταινία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τη συμβολή της Άμνερις Πατακιά που ανέλαβε το αισθητικό κομμάτι και με όσα είχαν διαθέσιμα, όπως επίσης και εντός των ορίων του σπιτιού τους. Αυτοί ήταν εξ’ άλλου και οι όροι του διαγωνισμού.

H ταινία αρχικά πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του πρότζεκτ "Χορείες Χώρων", βασισμένο στο βιβλίο του Ζωρζ Περέκ. Το Fantaspoa at Home είναι ο πρώτος διαγωνισμός στον οποίο συμμετέχει.

Τα youtube likes θα βγάλουν και τους νικητές (Μπορείτε να δώσετε τη θετική σας ψήφο μέσω του like σας ως τις 10/5). https://www.youtube.com/watch?v=vACbOQS4okI

 

21 3 0800 still 5

ΜΙΝΩΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Οι ταινίες του έχουν συμμετάσχει σε διεθνή φεστιβάλ (μεταξύ των οποίων LAShorts, Cinemed Montpellier, Uppsala και Flickers) και απέσπασαν βραβεία. Δραστηριοποιείται και στην παραγωγή ταινιών μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ. Είναι απόφοιτος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει εργαστεί ως μηχανικός προκειμένου να υποστηρίξει το πάθος για τον κινηματογράφο. Η πρώτη του μεγάλου μήκους “Άλυτη” έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τoronto και σύντομα θα βγει και στις αίθουσες. Βρίσκεται στο στάδιο develοpment της επόμενης ταινίας του και μίας τηλεοπτικής σειράς, που συνεχίζουν τη θεματολογία του ‘ρεαλισμού του φανταστικού’.

Πολυμέσα

bookfeed_konstantinidis

anixnos250x300

Σε Γενικές Γραμμές

Video

Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε εδώ

Ζαχαροπλαστική Καγγέλης

sample banner

 

τέχνες PLUS

 

Ποιοι Είμαστε

Το Texnes-plus προέκυψε από τη μεγάλη μας αγάπη, που αγγίζει τα όρια της μανίας, για το θέατρο. Είναι ένας ιστότοπος στον οποίο θα γίνει προσπάθεια να ιδωθούν όλες οι texnes μέσα από την οπτική του θεάτρου. Στόχος η πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση του κοινού για όλα τα θεατρικά δρώμενα στην Αθήνα και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα...

Newsletter

Για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα του texnes-plus.gr

Επικοινωνία